Каен – Монако, прогноза (06/05/2018)

Три кръга преди края на сезона във френската Лига 1 общо взето е решен въпроса само с титлата. Все още има сериозна интрига както около местата от 2-ро до 4-то. Така и в позициите след тях, даващи право на участие в Лига Европа. Въпросителни са на лице и относно изпадащите отбори.

Каен и Монако се борят за различни цели

Настоящият двубой противопоставя тимове, които преследват целите си. Домакинът Каен съвсем не мога да кажа, че е спокоен за спасението си, защото преднината му от опасната зона е 5 точки. А и програмата му е доста тежка – мачове с Монако, ПСЖ и Ница. Монако от своя страна е в тежка битка с Лион и Марсилия за две места в зона Шампионска лига.

Игра с прогнози: Познай 4 мача и спечели 400 ЛЕВА! Струва си опита!

На хартия монегаските са фаворит в днешния мач. Но моментната им форма ме притеснява – едва една победа в предишните им 6 официални срещи. Каен също не блестят напоследък – 8 поредни мача без победа (2 равенства и 6 загуби).

Прогноза за Каен – Монако

Затова мисля да заложа на головете в тази своя прогноза. Линията от 2,5 гола беше покрита 5 пъти в предишните 7 мача на домакините. Монако са дори по-продуктивни в това отношение – 6 пъти над 3,5 гола в предходните им 7 гостувания за първенство.

В заключение бих искал да отбележа и че във всяко едно от последните 4 гостувания на Монако в Каен имаше поне по 3 гола: 3-0, 2-2, 3-0, 0-3.

Лас Палмас – Хетафе, прогноза (06/05/2018)

Материалът Каен – Монако, прогноза (06/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/каен-монако-прогноза/

Comments Off on Каен – Монако, прогноза (06/05/2018)

Comments are closed.