Казахстан – Азербайджан, прогноза (05/06/2018)

За дежурната си прогноза от приятелските мачове на националните отбори избрах този между Казахстан и Азербайджан. Два представителя на бившата съветска школа, които имат сходен стил на игра.

Казахстан участва в голови мачове!

Съставът на Казахстан е ръководен от най-успешния треньор на клубно равнище в тази страна – българинът Станимир Стоилов. Все още е рано да се правят генерални изводи за работата му, защото отборът е играл под негово ръководство само 2 мача. И двата бяха приятелски – победа над Унгария с 3-2 и загуба от България с 1-2.

Както с вижда и в двата мача изобилстват голове и в двете врати. Ала и преди това в статистиката на Казахстан личат доста оувъри. Или за да бъда по-конкретен – 8 пъти над 2,5 гола в предишните 10 мача (официални и приятелски).

Efbet ревю – най-добрите ставки за популярните пазари!

Азербайджан също прави доста „оувъри“!

Азербайджан от своя страна записаха 4 пъти над 2,5 гола в предходните си 7 двубоя. Включително и в последния от тях, игран преди няколко дни – 3-0 срещу Киргизстан.

Но в някои от мачовете имаше дори по 6 попадения (1-5 срещу Германия и 5-1 срещу Сан Марино).

Прогноза за Казахстан – Азербайджан

Както се вижда, и двата отбора не блестят особено в защитен план. А това е важна предпоставка, ако търсим голова прогноза в даден план.

В заключение бих искал да ви предложа и резулатите от последните 2 официални мача между тези съперници. Те бяха разменени домакински победи – 2-1 за Казахстан и 3-2 за Азербайджан.

Смятам, че букитата доста са надценили ставките за оувър в този мач и има сериозна стойност в тази опция. Прогноза: над 2,5 гола.

Футболни прогнози и анализи!

Материалът Казахстан – Азербайджан, прогноза (05/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/казахстан-азербайджан-прогноза/

Comments Off on Казахстан – Азербайджан, прогноза (05/06/2018)

Comments are closed.