Каудънбийт – Монтроуз, прогноза (10/04/2018)

Този мач от четвъртото ниво на футбола в Шотландия изглежда неравностоен. Но това е само на пръв поглед, заради класирането.

Каудънбийт

Напоследък домакините се посъбудиха и имат само една загуба от последните 7 мача. Все пак, представянето им е доста непостоянно и те са фаворит за изпадане.

В последните си три мача, които бяха отново на свой терен, те постигнаха загуба, равенство и победа. Като загубата бе от средняка Клайд с 0:3. А в последния мач същият тим бе победен с 1:0!

Каудънбийт, обаче, продължава да има най-слабото нападение в тази лига с 23 гола от 32 мача, което прави доста по-малко от гол на мач. Това важи и за срещите на домашния терен, където са спечелени три от четирите победи общо.

Бонуси от онлайн букмейкъри – виж как да ги вземеш!

Монтроуз

Целта пред гостите е само една – промоция в Първа Лига. Шансовете за това са големи, защото Монтроуз е с равни точки с лидера Питърхед и отстъпва само по голова разлика. Но има и мач по-малко.

Така че четири мача преди края на сезона, всеки мач за гостите е изключително важен. А този се явява като един от най-лесните, ако се доверим на статистиката.

Офанзивните футболисти на гостите Крис Темпълман и Люис Милн са надежда за голове.

Прогноза

Домакините са с 12 точки на свой терен, а гостите са с 34, което е почти три пъти повече!

Освен това, Каудънбийт притежава и най-стабилната отбрана. Като при визити допуска доста по-малко голове, отколкото като домакин. Дори по-малко от гол на мач.

А като се има предвид, че на „Центръл Парк“ домакините пускат почти по два гола, шансовете им изглеждат илюзорни в този двубой.

Футболни прогнози с висока успеваемост!

Друг важен факт е, че от последните 5 преки мача Монтроуз е с 4 победи и реми. А на този терен е с две победи с разлика. Изходът изглежда предрешен.

Въпреки тези сухи цифри, понякога, особено в тези долни дивизии на Острова, ставаме свидетели на доста причудливи резултати. Надявам се в този мач логиката да е с предимство!

Материалът Каудънбийт – Монтроуз, прогноза (10/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/каудънбийт-монтроуз-прогноза/

Comments Off on Каудънбийт – Монтроуз, прогноза (10/04/2018)

Comments are closed.