Квалификации за ЕП

Дания - Сърбия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10

Сърбите започнаха кампанията крайно неубедително, което ни кара да мислим, че ще загубят днес двубоя си срещу далеч по-стабилния и в момента изглеждащия като по-силен отбор на Дания. Всъщност последния официален мач на двата отбора е директната среща през ноември, когато датчаните си тръгнаха с трите точки след 3:1. Скандинавците сега ще могат да се радват и на подкрепата на местната публика, така че този път трите точки изглеждат още по-вероятни за тях. Прогноза 1.

Армения - Португалия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Португалците започнаха кампанията с изненадваща загуба у дома срещу Албания, но след това влезнаха в ритъм и записаха три победи, сред които победите срещу Сърбия и Дания. Днес срещу тях се изправя отбор, който има 1 равен и 7 загуби в последните си 8 мача. Просто не виждаме с какво арменците ще могат да се противопоставят на Роналдо и компания. Те вече нямат шанс да се класират за европейското, така че и мотивацията им ще бъде на по-ниско ниво. Прогноза 2.

Северна Ирландия - Румъния
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент -2.40
Сигурност - 6/10

Румъния имат едно гостуване срещу на пръв поглед далеч по-слаб отбор от тях. Факт е, че домакините стартираха кампанията страхотно и имат реален шанс за класиране за Европейското, но е и факт, че единствената им загуба е именно от отбора на Румъния. Румънците са водача в групата след страхотни игри досега. Без да пренебрегваме добрите игри на Северна Ирландия в повечето им мачове досега, трябва да се отчете, че коефициентът за гостите е отличен. Прогноза 2.

Гибралтар - Германия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1 (+6.5 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 6/10

Този залог означава Гибралтар да не загубят със седем или повече гола разлика. Не смятаме, че ще се стигне до чак такъв разгром за германците. В първия мач те показаха уважение към съперника и го победиха само с 4:0. Не виждаме какво може да се е променило от тогава досега, че да търсят унижение в този сблъсък. Като цяло Гибралтар паднаха със седем гола само в 2 от 5-те си мача досега. Прогноза 1 с хендикап +6,5 гола.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_13.html

Comments Off on Квалификации за ЕП

Comments are closed.