Квалификации за ЕП

Чехия - Казахстан
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1 (1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Чехия имат поне на пръв поглед изключително лесно препятствие в седмия кръг на квалификационната група А. Отборът на Казахстан записа 5 загуби в последните си 5 мача и показват, че са далеч от нивото на останалите отбори в групата. А Чехия е може би най-добрия отбор в групата. Тимът обаче се движи на второ място във временното класиране, така че победата за тях е абсолютно задължителна. Нормално е тя да стане с два гола разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Турция - Латвия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Латвия е единственият отбор, който не успя да победи Казахстан. Те не успяха да победят нито един отбор в първите си 6 мача. Сега гостуват на също неособено добре представящия се отбор на Турция. Пред домакините стои реалната опасност да останат четвърти, ако загубят точки днес, което ще бъде исторически провал. Не смятаме, че турците ще си позволят лукса да не победят Латвия. Не смятаме и че ще си позволят да рискуват с победа със само един гол разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Белгия - Босна и Херцеговина
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Белгия имат в момента един от най-силните отбори в света с изключително качествени футболисти на всеки пост. Босна също имат звездни играчи, но те са изключения и на други постове имат големи дупки. Има разлика в класите между двата отбора и смятаме, че тя ще си проличи тази вечер. Прогноза 1.

Кипър - Уелс
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Уелс се представят страхотно на тези квалификации. Тимът е лидер в своята квалификационна група след 4 победи и 2 равенства в 6-те кръга от началото. Кипър успяха да бият единствено на два пъти отбора на Андора и допуснаха загуби във всеки един от останалите си мачове. Един от тези мачове бе именно срещу Уелс. Гостите са отборът във форма на тези квалификации и ще бъде трудно да бъдат спрени. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_3.html

Comments Off on Квалификации за ЕП

Comments are closed.