Квалификации за Лига Европа

Черноморец Одеса - РНК Сплит
Квалификации за Лига Европа
Час - 19:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10
Първият мач в Хърватия завърши с резултат 2:0 в полза на РНК Сплит и сега домакините ще трябва да играят ва банк, защото им трябват поне два гола. Това може и да им донесе успех, но по- вероятно е силния тим на хърватите да ги хванат на контри и да ги победят или поне да завършат наравно. В първия мач показаха, че са по- опасния тим. Прогноза двоен шанс Х2.

Розенборг - Карабюкспор
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Розенборг са по- класния тим с много повече опит в европейските клубни турнири и би трябвало да се справят с турския тим. Първия мач в южната ни съседка завърши с нулево равенство, така че сега Розенборг трябва да търсят победата. Розенборг са доказани бойци с многобройни титли на Норвегия и много участия в Шампионската лига. Прогноза 1.

Сейнт Полтен - ПСВ Айндховен
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
ПСВ Айндховен са далеч по- силния тим и би трябвало да победят съперника си и в реванша. Първия мач завърши с минимална победа за холандците, което означава, че сега няма място за никакво подценяване и ще трябва да изиграят двубоя на 100%. Двата отбора се срещнаха още веднъж в началото на юли в приятелска среща, когато ПСВ отново победиха с 1:0. Прогнозираме трета поредна победа за великия холандски тим в преките двубои. Прогноза 2.

Торино - Бромапойкарна
Квалификации за Лига Европа
Час - 21:30
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Торино, както и прогнозирахме преди седмица, победиха убедително в първата среща в Швеция с 3:0 и сега на практика са си осигурили продължаването напред, но феновете на домакините от толкова много години не са виждали футбол на европейско ниво, че не вярваме играчите на Торино да подценят много двубоя и смятаме, че пак ще си направят една хубава победа. Старта на италианската Серия А е далеч, така че торинци няма за какво да се пазят. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/08/blog-post_7.html

Comments Off on Квалификации за Лига Европа

Comments are closed.