Квалификации за Лига Европа

Шахтьор Караганди - Ширак

Квалификации за Лига Европа
Час - 15:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Домакините от Казахстан през миналия сезон показаха, че имат силно европейско лице. Сигурно си спомняте как те бяха на път да влезнат в групите на Шампионската лига, побеждавайки с 2:0 Селтик в първия плейофен мач, но след това не успяха да удържат в гостуването. Сега съперникът им е далеч по- скромен - арменския Ширак. В момента домакините разполагат с по- добрите играчи и това си пролича в първия мач в Армения, когато Шахтьор победиха с 2:1. В домакинския мач победата би трябвало да дойде още по- лесно. Прогноза 1.

Екранас - Крузейдърс
Квалификации за Лига Европа
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
В първия мач гостите, които са от Северна Ирландия, доста изненадващо победиха с 3:1 и поставиха литовския Екранас в доста тежка ситуация. Екранас обаче без съмнение са по- добрия тим и очакваме в срещата си пред собствена публика да намерят верния ритъм и не само да победят, ами и да се класират напред. За по- сигурно обаче залогът ни е просто за победа на Екранас в мача. Прогноза 1.

Бромапойкарна - ВПС
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 6/10
Това е един от най- интересните и оспорвани сблъсъци в този първи квалификационен кръг. Двата отбора идват от две много силни футболни страни, но и двата тима не показват най- доброто от себе си през тази кампания. Това важи най- вече за домакините. Те са в серия от пет поредни загуби. Те са и на последно място в шведското първенство със едва пет точки от началото на сезона и както е тръгнало през другия сезон не само, че няма да играят в Лига Европа, ами и най- вероятно няма да играят в елитната шведска дивизия. ВПС са далеч по- добре. Те спечелиха първия мач във Финландия и сега очакваме да вземат поне равен и така да си осигурят продължаването напред. Прогноза Х2.

Абърстуиит - Дери Сити
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Няма как да очакваме друг развой на мача с оглед на факта, че първия мач завърши с разгромното 4:0 за ирландците. Факт е, че втория мач е протоколен и в такива двубои често стават изненади, но все пак гостите са две класи над съперника си и при този коефициент си заслужава да се пробва. Прогноза 2.

ТВ Програма
20:45 Литекс - Верис ---> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_10.html

Comments Off on Квалификации за Лига Европа

Comments are closed.