Квалификации за Шампионска лига

Санта Колома - Макаби Тел Авив
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:00
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

Очакваме гостите от Израел да си решат проблемите още в първата среща и в реванша да не трябва да се напрягат. Андорското отборче е много далеч от нивото на един отбор от средноевропейско ниво, какъвто е Макаби, и те трябва да се радват, че въобще стигнаха до тази фаза. Прогноза 2.

Валета - Карабах Агдам
Квалификации за Шампионска лига
Час - 19:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

В азербайджанския футбол се наляха много милиони през последните години и щом Карабах успяха да спечелят и то убедително местното първенство, то значи са един доста добър отбор. Далеч не може да се каже, че спечелването на малтийското първенство е такава чест, тъй като там отборите са предимно аматьорски. Такъв до голяма степен е и Валета, които, макар и доминант в местното първенство, винаги се провалят щом излезнат навън. Прогноза 2.

Клифтънвил - Дебрецен
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10

И тук ще потърсим победа за госта. Дебрецен постигнаха доста добри успехи през последните години, част от които са и благодарение на българския Левски, и успяха да изградят един добър отбор със силни играчи. Клифтънвил не могат да се похвалят с никакви успехи на европейско ниво и смятаме, че ще загубят още първата среща срещу по- именития си съперник. Прогноза 2.

Партизан - Торшавн
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10

Партизан разочароваха феновете си на европейската сцена през последните няколко години, но все пак тук място за грешка няма, защото срещу тях се изправя един от най- слабите отбори, стигнали до този етап - отборът от Фарьорските острови Торшавн. Смятаме, че сърбите ще си осигурят продължаването към следващата фаза още в домакинския си мач.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_15.html

Comments Off on Квалификации за Шампионска лига

Comments are closed.