Квалификационни мачове за Шампионска лига

Карабах - Селтик
Трети квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 19:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Селтик свършиха голяма част от работата си в първия мач, когато спечелиха с минималното 1:0, но сега ще трябва да довършат започнатото на азербайджанска земя. Домакините са твърде далеч от нивото на Селтик, за да могат да се надяват на нещо. В предния кръг те отстраниха с огромни мъки черногорския Рудар Плевля, та какво остава да се борят с шотландския колос Селтик. Гостите са в страхотна форма и в контролите си побеждават много силни европейски тимове. Нямаха проблеми и в предния кръг срещу Стярнан. Сега също очакваме да спечелят без проблеми. Прогноза 2.

Спарта Прага - ЦСКА Москва
Трети квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 19:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Московските Армейци не показаха най-доброто от себе си в Русия и там срещата завърши при резултат 2:2. Тимът се представя много добре в местното първенство, но срещу Спарта не успяха да се представят по оптимален начин. Предвид лошия турнирен резултат от първия мач, сега са длъжни да потърсят успеха. ЦСКА разполагат с по-силния и по-опитен на европейската сцена отбор. Трудно ще им бъде в Чехия, но коефициентът си заслужава да се пробва. Прогноза 2.

Шкендербеу - Милсами
Трети квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Милсами се представиха много добре срещу Лудогорец, но коренно различна бе играта им в първия мач срещу Скендербеу. Албанският тим разби противника си в гостуването с 2:0, като разликата можеше да е дори по-голяма. Явно стилът на игра на Милсами не е ефективен срещу шампиона на Албания. Шкендербеу ще излезнат с допълнителна доза самочувствие и спокойствие тази вечер. Нашите очаквания са за още една тяхна победа. Прогноза 1.

Партизан - Стяуа
Трети квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10

Миналата седмица правилно прогнозирахме, че двата отбора няма да успеят да се победят в първия мач. Тогава срещата завърши при резултат 1:1. Сега отново ще потърсим подобен развой на събитията. Двата отбора са от едно приблизително равностойно ниво, а напрежението в това люто балканско дерби ги кара да бъдат по-предпазливи. Нищо чудно Партизан и Стяуа да стигнат до продължения. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_5.html

Comments Off on Квалификационни мачове за Шампионска лига

Comments are closed.