Кеймбридж Юнайтед срещу Рединг: Прогноза от Лига Едно на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига Едно
22:00/4 сеп.
Кеймбридж Юнайтед - Рединг
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Рединг загубиха три от първите си пет мача, включително двете си гостувания. Кеймбридж са спечелили три от първите си пет мача Домакините са спечелили две от трите си домакинства досега

Роялс се надяват да се отърсят от лошия старт. Рединг започнаха бавно живота си в Лига Едно, като претърпяха три поражения в първите си пет мача след изпадането. Роялс бяха затрупани от проблеми извън терена, които гарантираха, че те никога няма да се включат в надпреварата за промоция през този мандат, но ранните им резултати все още са лоши.

Рединг загубиха и двете си гостувания на нула, като претърпяха поражения от Порт Вейл и Екзитър. В този сблъсък лошият им рекорд може да се влоши още повече, тъй като те се изправят срещу отбора на Кеймбридж, който започна кампанията окуражаващо.

Домакините ще спечелят точките. Кеймбридж имат девет точки в сметката си, след като спечелиха три от първите си пет мача, а домакините са в добра позиция за нова победа, след като спечелиха две от трите си домакинства досега през този мандат.

Домакините са открили резултата в пет от последните си седем домакински мача в Лига 1, а Рединг вече загубиха два пъти, така че подкрепете домакините да вземат превес в този мач и да спечелят трите точки.

Публикация Кеймбридж Юнайтед срещу Рединг: Прогноза от Лига Едно на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/cambridge-united-reading-martin-georgiev-04-09-2023/

Comments Off on Кеймбридж Юнайтед срещу Рединг: Прогноза от Лига Едно на Мартин Георгиев

Comments are closed.