Кепитъл Уан Къп и Англия Конференция

Manchester City
Уест Хям - Манчестър Сити
Кепитъл Уан Къп
Час - 21:45
Прогноза - 1Х
Коефициент - 3.00
Сигурност - 5/10
Ще потърсим изненадата в този двубой. Това е реванш от полуфиналната фаза на турнира, а първата среща завърши с 6:0 победа за Сити, от което ви става ясно кой ще е финалистът. С това са наясно и двата отбора и най- вече гостите, които ще изпратят при Чуковете Б отбора си. Като добавим към картинката и че ще бъдат поставени много залози за гостите, а сещате се букмейкърите не обичат да губят, шансовете на домакините все повече се увеличават в нашите очи. Прогноза 1Х.

Питърбъро - Нотс Каунти
Англия Лига 1
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Домакините са много по- напред в класирането, но пък играта на гостите в последните 2 кръга беше много добра. Те спечелиха и двата мача срещу отборите от средата на класирането Брадфорд и Шефийлд Юнайтед. При Питърбъро формата се движи в обратна посока, като загубиха последните си два мача. Голям е шансът Нотс Каунти поне да не загубят тази среща.

Крю Александра - Милтън Кейнс
Англия Лига 1
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.25
Сигурност - 4/10
Домакините са по- назад в класирането, но пък формата им в последните кръгове е много добра и може да се каже, че силите им се изравняват. Въпреки че разликата в местата изглежда доста голяма в полза на гостите, разликата в точките им е само 11. Едно равенство тук ни изглежда най- надеждната опция за залог.

Тамуорт - Кембридж
Англия Конференция
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10
Домакините са на 21-о място, докато гостите са 2-ри в подреждането и имат всички шансове да спечелят промоция. Кембридж се представям много по- успешно като домакини, но все пак срещу отбор от зоната на изпадащите би трябвало да спечелят и като гости, особено ако наистина искат да спечелят промоция. Кембридж спечелиха последните си 2 мача срещу Тамуорт, като последния от тях бе спечелен много лесно с 3:0. Очакваме гостите, при които нивото видимо е по- високо, да спечелят. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/01/blog-post_21.html

Comments Off on Кепитъл Уан Къп и Англия Конференция

Comments are closed.