Китай – Уелс, прогноза (22/03/2018)

Това е всъщност мач от така наречената приятелска Купа на Китай.

Китай има слаб национален отбор!

Футбола в Китай е едно от приоритетните направления в спорта на тяхната Комунистическа партия. Най-силната икономика в света налива колосални средства във футболните отбори.

Проблема обаче е, че пътя, който е поет е тотално сгрешен. Отборите избират най-лесното за постигане на партийните задачи, а именно – купуване на чуждестранни легионери. Звучи ли ви познато това?

И какво се получава на практика? Слаб национален отбор.

Ако погледнете листите за гол-майстори в Китай, ще видите главно чужденци. Именно поради лимита за чужденци отборите купуват главно нападатели.

Резултата е, че в мачовете на националния почти не могат да вкарат гол. Загуби от Казахстан 0-1, Сърбия 0-2, Колумбия 0-4, Исландия 0-2 говорят именно за това.

Гледай футболни контроли онлайн на живо – виж как!

Уелс и Гигс излизат с най-доброто!

Това е първия мач за Райан Гигс като наставник. Отбора на Уелс ще излезе с всичко най-добро, с което разполага по две причини.

Китайците са добри търговци и са поставили супер уловка. Ако отбора е с всичките си звезди, ще получи 1 милион паунда. Ако е без Бейл – половин милион. Ако е без Ааран Рамси, сумата се намалява с още 50 хиляди. И така – супер схема.

Втората причина е, че така или иначе самия Гигс ще иска да пробва най-доброто, което има.

Уелс имат стабилна защита, която няма да има затруднения срещу анемичното китайско нападение. А Бейл и компания с лекота ще се разправят с отбраната на съперника си.

Само ще ви уведомя, че в китайския шампионат защитниците изпитват огромни трудности срещу легионерите и от там – огромната резултатност. Най силната отбрана на Шандун Лунен е инкасирала 33 гола, Ляонин пък – 74 гола.

Топ 5 футболни залози в България и света!

Прогноза за Китай – Уелс!

Победа за Уелс и то вероятно на нула. Но ще се застраховам срещу някакъв реверанс за домакините и избирам само победата.

Материалът Китай – Уелс, прогноза (22/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/китай-уелс-прогноза/

Comments Off on Китай – Уелс, прогноза (22/03/2018)

Comments are closed.