Класиране за Евро 2016

Шотландия - Германия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Шотландия се представиха много слабо в последния си мач, в който допуснаха поражение от Грузия. Сега излизат срещу един от най-силните отбори в света, който се намира в серия от 4 поредни победи и не показва признаци за намаляване на скоростта. Класата в тази двойка е много различна и всичко освен победа за Германия ще бъде една малка сензация, която не вярваме да се случи. Прогноза 2.

Румъния - Гърция
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Гърците са голямото разочарование в тези квалификации. Те са на последно място във временното класиране с актив от 2 точки. Най-потресаващата част от тяхното представяне бяха двете загуби от Фарьорските острови. Румъния са на второ място и победата тази вечер ще направи шансовете им да завършат на това второ място (а защо не и на първо) огромни. Тимът все още няма загуба в тези квалификации. Прогноза 1.

Северна Ирландия - Унгария
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

За някои изненадващо, Северна Ирландия е на първо място в същата група. Но с оглед представянето на отбора, класирането им не е никак изненадващо. Веднъж вече победиха Унгария и то като гост. При този коефициент, залог за лидерът в класирането и спечелил първия мач между двата отбора като гост си заслужава отвсякъде. Прогноза 1.

Армения - Дания
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Армения е най-слабо представящия се отбор в тази група. Те са последни в класирането със своята една-единствена точица. Дания са втори и представянето им е солидно. В тима на гостите личат имената на много класни футболисти, докато при Армения такива разбираемо отсъстват. Не на последно място остава и въпросът, че гостите имат за какво да играят, докато домакините нямат шанс за нищо и могат да играят единствено за честта си тази вечер. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/2016_7.html

Comments Off on Класиране за Евро 2016

Comments are closed.