Коефициенти на букмейкър Sportingbet

Интер Турку - ИФК Мариенхам
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10

3-ият във временното класиране приема 5-ия. Един на пръв поглед равностоен мач, в който обаче везните сериозно се накланят от лошата форма на гостите. Те нямат победа вече 5 поредни кръга. Формата на домакините пък е на другия полюс. Те имат 3 победи и 2 равни в последните си 5 двубоя. Интер Турку са изключително силен домакин. В срещите си на собствен терен, Интер имат 6 победи и 2 равенства в осемте си мача от началото на сезона. Днес шансовете им са прекрасни за залог. Прогноза 1.

Хелзинборг - Юргарден
Швеция
Час - 20:05
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

Юргарден е още един отбор в страхотна форма. Юргарден не са усещали вкуса на поражението вече цели 11 двубоя. Домакините са доста по-неубедителни. Хелзинборг имат 5 загуби в последните си 8 мача. Тази им лоша серия от резултати ги остави на доста сериозно разстояние от днешния им противник и останалите лидери в класирането. Коефициентът за Знак 2 е прекалено примамлив, за да не се пробва. Прогноза 2.

Хамарби - Фалкенбергс
Швеция
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Букмейкърите дават нисък коефициент за домакините, но това не ни изглежда достатъчно обосновано. Хамарби нямат победа в последните 9 мача за първенство. Не са никак успешни и в директните срещи с днешния им съперник - Фалкенбергс спечелиха последните си два мача с Хамарби. Представянето на гостите е по-стабилно. Би трябвало да вземат поне точка от гостуването си тази вечер. Прогноза двоен шанс Х2.

Тамека - Номе Калю
Естония
Час - 19:00
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Разликата в класите между двата отбора изглежда твърде сериозна, за да има какво друго да се случи в мача между тях, освен победа за гостите. Номе Калю имат убийствена успеваемост в двубоите си срещу Тамека. Номе са в серия от невероятните 19 поредни победи срещу днешния си противник. Още по-невероятното е, че Тамека не са вкарвали гол срещу Номе Калю в девет поредни мача, а в осем от тях загубиха с два или повече гола разлика. Нещо такова очакваме и за днес. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/sportingbet_13.html

Comments Off on Коефициенти на букмейкър Sportingbet

Comments are closed.