Косово – Малта, прогноза (11/10/2018)

Футболна прогноза за Косово – Малта от Лига на Нациите.

Лига на нациите, Лига D, Група 3

Предстои трети кръг в Лига на нациите. Косово е първи в своята група с 4 точки. Втори са Фарьорски острови с 3 точки. Азербайджан е с 2 точки. Малта е с една точка.

  • 07.09, Азербайджан – Косово 0:0.
  • 07.09, Фарьорски острови – Малта 3:1.
  • 10.09, Косово – Фарьорски острови 2:0.
  • 10.09, Малта – Азербайджан 1:1.

Прогнози (на живо) за мачове: точен резултат, краен изход, голове

Косово е в серия от успехи напоследък

В квалификациите за Световното първенство отборът е започнал с равенство навън срещу Финландия. Но след това е записал 9 мача със загуби. След тази кошмарна серия нещата драстично се променят в контролите и Лига на нациите.

В тези контроли и Лига на нациите Косово е записал 5 победи и едно равенство. Голова разлика 12:3. Пет поредни чисти мрежи в последните мачове.

Важно е да се отбележи, че почти всички играчи на Косово играят в първите лиги на Германия, Русия, Холандия, Турция, Дания, Швейцария, Белгия, Хърватия и Норвегия. Едва ли всички са титуляри в тези първенства. Но отборът на Косово е много класен като единици. Като отбор – не знам, не съм ги гледал.

Малта е в негативна серия традиционно

След края на квалификациите за Световно първенство Малта е изиграла 7 мача. В тях има 5 загуби и 2 равенства. Голова разлика 3:15. Нито една чиста мрежа.

Почти всички футболисти на Малта играят в първата лига на Малта. Видях само двама, които играят в чужбина – един в първата лига на Кипър и един в третата лига на Италия.

Черна гора – Сърбия, прогноза (11/10/2018)

Прогноза за Косово – Малта

Статистически мачът е единица. В последните си 6-7 мача двата отбора са играли горе-долу с отбори от еднакъв калибър. В тези мачове Косово има голова разлика 12:3 и много чисти мрежи. Докато Малта има обратната голова разлика – 3:15, и нито една чиста мрежа.

Спортно не мога да имам мнение за мача как точно Косово ще атакува и как точно Малта ще се защитава, защото не съм гледал нито един от двата отбора. Със сигурност през повечето време Косово ще владее топката.

Както по-горе написах, Косово има много на брой сравнително класни играчи (защото играят в първите лиги на добри първенства). Очаквам да създадат поне няколко чисти положения в мача и да реализират поне 2 от тях. Малта ще играе защитно. Но няма класни играчи, които да умеят да се отбраняват добре.

* Косово -1.0 Азиатски Хендикап – при победа на Косово точно с един гол разлика, залогът се връща.

Топ факти за Косово – Малта

  • Косово нямат загуба в последните си 5 мача.
  • Малта не е побеждавал в последните си 12 срещи.
  • Малта нямат победа в последните си 18 мача като гост.

Материалът Косово – Малта, прогноза (11/10/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/10/косово-малта-прогноза/

Comments Off on Косово – Малта, прогноза (11/10/2018)

Comments are closed.