Крисиума – Сентро Спортиво Алагоано, прогноза (01/05/2018)

Първенството на Бразилия в Серия Б постепенно набира скорост. В средата на тази седмица са предвидени да се изиграят срещите от 4-ия кръг. В една от тези срещи съперници ще са тимовете на Крисиума и на Сентро Спортиво Алагоано.

Крисиума

Отборът на домакините е един от традиционните бразилски тимове. Въпреки че през последните години се подвизава във втория ешелон, има участия и в елита на Бразилия. Най-големият успех в историята на отбора е спечелената Купа на страната през 1991 г., когато начело на тима е бил Луиш Фелипе Сколари.

Преди началото на настоящия сезон отборът беше считан от букитата за един от фаворитите в тази лига. Но поне на този етап реалностите са други. А именно, катастрофален старт с 3 поредни загуби и позиция в дъното на класирането за момента.

Реал Мадрид – Байерн Мюнхен, прогноза (01/05/2018)

Сентро Спортиво Алагоано

Отборът на гостите е на другия полюс. Те са новак в тази лига и е нормално очакванията към тях да не бяха много големи. Но тимът започна добре кампанията – 2 победи и минимална загуба от Сао Бенто. Като в тези три мача Сентро Спортиво Алагоано вкара цели 8 гола.

Прогноза

При така представената информация за двата отбора не мисля, че гостите биха могли да загубят срещата. По-вероятно изглежда Крисиума да запишат първа точка в актива си, тоест мачът да завърши наравно. Но и този резултат би направил прогнозата ми печеливша, благодарение на помощта на азиатския хендикап.

Материалът Крисиума – Сентро Спортиво Алагоано, прогноза (01/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/крисиума-сентро-спортиво-алагоано/

Comments Off on Крисиума – Сентро Спортиво Алагоано, прогноза (01/05/2018)

Comments are closed.