Кристъл Палас срещу Шефилд Юнайтед: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Висша лига - Англия
22:00/30 ян.
Кристъл Палас - Шефилд Юнайтед
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Висша лига - Англия
22:00/30 ян.
Кристъл Палас - Шефилд Юнайтед
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

В разгара на трудния сезон Кристъл Палас ще бъде домакин на намиращия се в дъното на класирането Шефилд Юнайтед на „Селхърст Парк“. Натискът и върху двете страни да си осигурят важни точки нараства.

Оценката на последните резултати на Кристъл Палас показва, че отборът се бори за постоянство. Въпреки че демонстрираха своята упоритост със силна домакинска победа срещу Брентфорд, оттогава „орлите“ преживяха серия от неблагоприятни резултати, белязани най-вече от наказателна загуба от Арсенал. Отборът е способен да направи равенство срещу страховити отбори като Манчестър Сити, което показва потенциал, но неравномерна форма.

Направи си бетано регистрация бързо и лесно!

Визитата на Шефилд Юнайтед носи свои собствени предизвикателства, като се има предвид спешната им заявка за оцеляване в лигата. Последните резултати говорят за трудностите на „остриетата“; тежкото поражение от Брайтън в турнира за Купата на Англия е показателно за уязвимостта им в защита. Въпреки че победата за купата срещу Джилингам даде искрица надежда, спешно трябва да се обърне внимание на формата им в лигата, като загубите от Манчестър Сити и разгромът от Бърнли подчертават несигурното им положение.

Ако се вгледаме в историята на тези два тима, ще се получи близка среща. Кристъл Палас надделя над Шефилд Юнайтед в последната им среща, което е показателно за способността им да постигат резултати срещу „остриетата“, дори далеч от дома.

За любителите на залозите се открояват два конкретни залога. Кристъл Палас е фаворит, като залогът за победа на домакините е с прилична стойност при коефициент 1.62. Като се има предвид, че Шефилд Юнайтед се бори както в офанзивен, така и в дефанзивен план, може би има смисъл да се обмисли възможността и двата отбора да не отбележат гол, предлагана при коефициент 1.70. Те отразяват баланса на вероятностите, като отчитат формата, историческите данни и специфичните обстоятелства около срещата.

Публикация Кристъл Палас срещу Шефилд Юнайтед: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/crystal-palace-sheff-utd-martin-georgiev-30-01-2023/

Comments Off on Кристъл Палас срещу Шефилд Юнайтед: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.