Кръг на Шампионска Лига от Betfair

ХИК Хелзинки - ФК Астана
3-ти предварителен кръг на ШЛ
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

Шампионът на Финландия и лидер във временното класиране на местното първенство приема шампиона на Казахстан. В миналия кръг домакините са справиха с Вeнтспилс, докато гостите драматично пребориха тима на Марибор. Със сигурност няма да бъде лесно на ХИК, но поне в домакинството им са отборът с по-голям шанс за успех. Двата отбора изглеждат много равностойни, но домакинското предимство очакваме да се окаже ключово тази вечер. Станимир Стоилов ще има шанса тимът му да се представи по-добре у дома. Прогноза 1.

Стяуа - Партизан
3-ти предварителен кръг на ШЛ
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10

Тук е много трудно да се определи фаворит за това кърваво балканско дерби тази вечер. Със сигурност и в тази двойка домакините ще имат солидната подкрепа на страхотната местна публика, на пък гостите изглежда се намират в по-добра форма. Везните изглеждат много изравнени и ние ще се насочим към най-логичното - равенството. Прогноза Х.

Селтик - Карабаг
3-ти предварителен кръг на ШЛ
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Селтик не би трябвало да имат никакви проблеми с тима на Карабаг, особено пък в мача в Шотландия. Селтик е тим с голяма история и достатъчно солидно настояще, за да преодолеят шампиона на Азербайджан. Нашата прогноза е за лесна домакинска победа, като дори може да се потърси и победа с хендикап. Прогноза 1.

Рапид Виена - Аякс
3-ти предварителен кръг на ШЛ
Час - 22:05
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10

Тук също имаме разлика в класите между двата отбора, макар и в този случай да не е толкова фрапираща. Но Аякс е отборът, който заслужава повече да участва в плейофната фаза. Не само това - холандският отбор би имал своето достойно и заслужено място и в груповата фаза. Но всичко това минава през преодоляване на Рапид Виена, а най-добрият начин да стане това е с победа още в първия мач. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/betfair_29.html

Comments Off on Кръг на Шампионска Лига от Betfair

Comments are closed.