Купата на Франция

Лион - Ланс
Lyon
Купа на Франция
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Не виждаме как Лион няма да победят втородивизионния тим на Ланс, който дори не се представя толкова успешно и във втората дивизия на Франция. Домакините пък са в добра форма и спечелиха 4 от последните си 5 мача. Лион са спечелили и последните 5 мача между двата тима, така че не виждаме какво ще ги спре да спечелят домакинския си мач от осминафиналната фаза на турнира. В този турнир ще има и реванш, така че Лион със сигурност ще се хвърлят за победа, равният по никакъв начин не ги устройва. Прогноза 1.

Рио Аве - Брага
Португалия Купа на лигата
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.25
Сигурност - 4/10
Два много равностойни отбора, които правят много често равенства помежду си. За това е показателен фактът, че 3 от последните 4 мача между Рио Аве и Брага на стадиона на Рио Аве Естадио дос Аркос са завършили с Х-ове. Сега в тази полуфинална среща за Купата на лигата е много вероятно да видим ново равенство и респективно продължения, защото полуфиналът е само в един мач. Прогноза Х.

Честър - Халифакс
Англия Конференция
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.55
Сигурност - 5/10
Мач от ниските нива на английския футбол, който обаче ни се струва изгоден за залог. Домакините са на 20-то място с 28 точки, докато гостите са на 7-мо с 48 и са в удобна позиция да се борят за влизане в горната дивизия. Халифакс спечелиха последния директен двубой между двата тима, а в последния си мач от началото на месеца разгромиха с 5:1. Домакините пък са в ужасна форма и загубиха последните си 3 мача. 2-ката при този коефициент си заслужава да се играе.

Паниониос - ОФИ Крит
Купа на Гърция
Час - 17:00
Прогноза - 2 ДНБ
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
Среща от 1/4-финалния етап на турнира за Купата на Гърция. Първият двубой завърши с победа за ОФИ с резултат 2:0. В момента домакините се представят много неубедително, като са в серия от 4 поредни загуби. Гостите имат само загуби в последните си 5 мача и макар тази загуба да беше с много неприятен резултат и то в последния кръг, смятаме, че гостите имат по- големи шансове за победа и във втория мач.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/02/blog-post_13.html

Comments Off on Купата на Франция

Comments are closed.