Купа на Австралия

НЕ Метростарс - Оклей Кенънс
Купа на Австралия
Час - 12:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Домакините са в доста по-добра форма и очакваме да спечелят този мач. Те спечелиха последните си два мача и то с по два гола разлика, докато гостите са в серия от 4 поредни загуби за първенство. Очакваме моментната форма да се окаже решаваща. Прогноза 1.

Палм Бийч - Сидни Уондърърс
Австралия
Час - 12:30
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Твърде голяма е разликата между двата отбора, за да стане нещо различно от лесно победа за гостите. Уестърн Сидни Уондърърс са един от най-силните отбори в цялата зона "Азия и Океания" въобще, докато домакините са от втората дивизия на Австралия. Би било огромна изненада, ако Палм Бийч успеят да направят нещо, но ние не вярваме в това. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Рокдейл - Мелбърн Виктори
Австралия
Час - 12:30
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Тук важи абсолютно същото. Разликата между двата отбора е твърде голяма. Домакините са в трета дивизия, а Мелбърн Виктори е един от водещите австралийски отбори. Прогнозираме лесна тяхна победа с поне два гола разлика. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Хюм Сити - Сидни Олимпик
Австралия
Час - 12:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Домакините се определят като фаворити, но според нас отбора на Сидни Олимпик е в достатъчно добра форма, за да се добере до равенството. Гостите имат 7 победи в последните 8 мача. Домакините не са чак толкова във форма в момента, така че домакинското им предимство едва ли ще е достатъчно за нещо повече от равенство. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post.html

Comments Off on Купа на Австралия

Comments are closed.