Купа на Италия

Сусуоло - Каляри
Купа на Италия
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10

Сусуоло се изправят срещу поне на пръв поглед лесна задача в четвъртия кръг на купата. Каляри играят в Серия Б, като в събота записаха тежка загуба с 4:0 от Бреша. Сасуоло в същото време са един от най-силно играещите отбори в елита, който създава проблеми и на най-силните италиански клубове. Прогноза 1.

Карпи - Виченца
Купа на Италия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Карпи изпитват затруднения в Серия А, но срещу Виченца би трябвало да им е далеч по-лесно. Виченца не само са във втората дивизия, ами и далеч не са сред най-силните отбори там. Виченца имат само 3 победи в последните си 14 мача. През миналия сезон, когато домакините също бяха в Серия Б, Карпи победиха на два пъти Виченца. Би трябвало да го сторят и сега. Прогноза 1.

Понферадина - Ейбар
Купа на Краля
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10

Ейбар са отбор от Примера Дивисион, който се представя много силно в елита. Тимът е на косъм от Зона Лига Европа, а формата му е изключителна - Ейбар имат само 2 загуби в последните си 9 мача. Тези загуби са от Барселона и Реал Мадрид. Противникът им върви стабилно в Сегунда Дивисион, но просто не е от класата на Ейбар. Прогноза 2.

Линензе - Атлетик Билбао
Купа на Краля
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Тук за разликата в класите няма какво да се коментира. Линензе дори не са и в Сегунда Дивисион, та да имат какъвто и да било допир до класата на Билбао. Гостите са един от европейските бойци на Испания и очакваме да отнесат днешния си противник без проблеми. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_3.html

Comments Off on Купа на Италия

Comments are closed.