Купа на Краля Испания

Гранада - Валенсия
Купа на Краля Испания
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.70
Сигурност - 5/10

Валенсия унищожиха Гранада в първия осминафинален мач за Купата на Краля и на практика решиха изхода на сблъсъка след 4:0 у дома. Разгромът бе очакван, тъй като Гранада по принцип въобще не могат да играят срещу Валенсия. В последните 10 мача между двата отбора, Валенсия имат 9 победи и 1 равенство. Очакваме и днес да постигнат победа и да докажат, че заслужават място на четвъртфиналите. Прогноза 2.

Атлетико Мадрид - Райо Валекано
Купа на Краля Испания
Час - 22:00
Прогноза - Х
Коефициент - 5.75
Сигурност - 4/10

Не бихме се учудили, ако видим нов подвиг от Райо Валекано, какъвто видяхме преди седмица. Атлетико Мадрид имат уникалната възможност да се борят за титлата в конкуренцията на Реал и Барса и купата сега определено не им е приоритет. Те доказаха това както с равенството с Райо, така и с минималната победа срещу аматьорския Ройс в предния кръг. Много добра възможност за залог. Прогноза Х.

Милуол - Оксфорд Юнайтед
Англия Джонстън Пейнт Трофи
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Отбор от Лига 1 срещу отбор от Лига 2. Ясно е кой е фаворитът в такъв сблъсък. А като добавим, че дори и отборът от Лига 1 ще има и подкрепата на своята публика, този коефициент няма как да не ни съблазни. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/blog-post_14.html

Comments Off on Купа на Краля Испания

Comments are closed.