Купа на Франция

Рен - Бурж Перонас
Купа на Франция
Час - 18:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Рен не би трябвало да имат проблеми срещу втородивизионния Бурж Перонас. Гостите имат много лоши изяви напоследък, въпреки сравнително ниското ниво на съперниците им. Отборът на гостите има 3 загуби в последните 4 кръга, докато Рен имат само 4 загуби за целия сезон в Лига 1. Очакванията ни са за спокойна победа на домакините. Прогноза 1.

Бастия - Сошо
Купа на Франция
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Отново поне на пръв поглед неравностоен сблъсък. Сошо имат само една победа в последните седем кръга на Лига 2 и ще им бъде безкрайно трудно да направят нещо срещу елитния и солидно представящ се тим на Бастия. Прогноза 1.

Анже - Бордо
Купа на Франция
Час - 19:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

Тук двубоят е далеч по-равностоен. И двата отбора са в елита. Домакините правят много силен сезон и са в челото на класирането, докато Бордо навлязоха в ритъм в последния месец и половина, в който показват отлични игри. Трудно в момента може да се определи кой е по-добрият отбор. Шансът за равенство е голям. Прогноза Х.

Перуджа - Виченца
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Формата е това, което ни кара да вярваме в победата на домакините. В последните си 7 мача, Перуджа имат 5 победи. В същото време, гостите не са печелили мач в 8 поредни кръга. Домакините са на точка от зоната за промоция, докато гостите са на точка от зоната на изпадащите. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/blog-post_19.html

Comments Off on Купа на Франция

Comments are closed.