Купа на Япония

Кашива Рейсол - Кобе
Купа на Япония
Час - 13:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Кашива Рейсол е може би най-силният отбор в Япония. Играе междувременно на четвъртфиналите на азиатската Шампионска лига, което може да ви е показателно за класата на тима. Днес се изправя в четвъртфиналната фаза на турнира за Купата на Япония. Противник е тимът на Кобе, срещу който Кашива се представя наистина отлично. Домакините имат 4 победи и 2 равни в последните 6 двубоя с Кобе. Имат отлични шансове да победят и днес. Прогноза 1.

Токио - Кашима
Купа на Япония
Час - 13:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

В тази двойка отборите са много равностойни и предварителните очаквания са да не успеят да се победят. Отборите имат 2 равенства в последните си 4 мача помежду си. Домакините имат и 2 равенства в последните си 2 двубоя. Прогноза Х.

Гамба Осака - Нагоя
Купа на Япония
Час - 13:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Гамба Осака е другият изключително качествен японски отбор, който представя Страната на изгряващото слънце на четвъртфиналите на Азиатската шампионска лига. Противник им е далеч по-скромния тим на Нагоя, който не се намира в добра форма, а и записа загуба с разлика в последното си гостуване на стадиона на Гамба. Едва ли днес ще направят нещо много по-различно. Прогноза 1.

Албирекс - Урава
Купа на Япония
Час - 13:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Урава от много години не са срещали проблем в двубоите си с Албирекс. Последните 7 мача между двата отбора са завършили с победи за Урава. Тази статистика само по себе си ще тежи много на домакините. След 7 поредни загуби, много трудно е да излезеш и да играеш като равен с равен. Гостите са по-класният отбор и тази серия не е плод на случайност. Нашите очаквания са серията да бъде удължена. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_2.html

Comments Off on Купа на Япония

Comments are closed.