Кьолн срещу Хофенхайм: Прогноза от Бундеслига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Бундеслига - Германия
16:30/16 сеп.
Кьолн - Хофенхайм
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 16 септември 2023 г. всички погледи ще бъдат насочени към стадион „РейнЕнерджи“ в Кьолн, когато ФК Кьолн ще се изправи срещу 1899 Хофенхайм. Очаква се предстоящият сблъсък в Бундеслигата да бъде изпълнен с екшън и изключителна интензивност, като се има предвид, че и двата отбора имаха своите възходи и падения в последните мачове. Началото е в 16:30 ч. и обещава да бъде дата, която всички футболни ентусиасти да отбележат в календара.

Анализ на мача

Поглеждайки към мачовете на ФК Кьолн, те постигнаха впечатляваща победа с 6:0 над Бергиш Гладбах в неотдавнашния си приятелски мач, като по този начин показаха офанзивните си умения. Въпреки това те изглеждат непостоянни, поддържайки форма „DLL“ в последните си три мача в Бундеслигата. Те устояха с равенство срещу Айнтрахт Франкфурт, но бяха победени с малко от ВФЛ Волфсбург и Борусия Дортмунд. Така че устойчивостта и затягането на защитата вероятно ще бъдат на дневен ред, за да може ФК Колн да има шанс срещу 1899 Хофенхайм.

Научи всичко за betano mobile!

От другата страна на терена 1899 Хофенхайм показа истинска сила в атака в последните мачове. Формата им във WL в Бундеслигата показва, че отборът се стреми да се изкачи по-високо в класирането. Хофенхайм може да се похвали и със солидна победа с 3:1 срещу Волфсбург, която осветява възможностите им да вкарват голове. Те обаче показаха и някои пукнатини в защита, от които съперникът може да се възползва.

Скорошната форма на двата отбора показва приказка за две половини – мощно нападение на Хофенхайм срещу непостоянна страна на ФК Кьолн. Въпреки това домакинското предимство може да се окаже решаващо за ФК Кьолн. В Бундеслигата домакините обикновено намират допълнителна сила и подкрепа, което може да наклони баланса в полза на ФК Кьолн.

Един срещу друг

– Когато ФК Колн се срещна за последно с Хофенхайм на 23 април 2023 г., първите си осигуриха победа с 3:1 далеч от дома.

– Срещата на 30 октомври 2022 г. завърши с равенство 1:1.

– На 6 март 2022 г. Хофенхайм постигна победа с 1:0 над ФК Колн.

– Хофенхайм разбива ФК Колн с огромна победа 5:0 у дома на 15 октомври 2021 г.

– Още една победа за Хофенхайм, осигурявайки си комфортна победа с 3:0 на 24 януари 2021 г.

Скорошна форма

Скорошната форма на ФК Колн е изпълнена с нестабилност, тъй като те се намират на 14-то място в Бундеслигата с форма в ДЛЛ. Обратно, Хофенхайм има по-добри резултати, като се намира на 6-то място в Бундеслигата с форма WWL, показвайки по-постоянно представяне в последно време.

Тенденции

В момента нито един от двата отбора не се отличава със специфични серии и този мач може да определи динамиката за следващите срещи. ФК Колн ще търси промяна в съдбата, докато Хофенхайм ще се стреми да запази добрата си серия в лигата.

Публикация Кьолн срещу Хофенхайм: Прогноза от Бундеслига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/koln-hoffenheim-martin-georgiev-16-09-2023/

Comments Off on Кьолн срещу Хофенхайм: Прогноза от Бундеслига на Мартин Георгиев

Comments are closed.