К-Лига Класик Южна Корея

Поханг Стийлърс - ФК Сеул
Южна Корея
Час - 12:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Поханг Стийлърс са един от най- качествените южнокорейски отбори, който започна отлично този сезон и в момента заема първата позиция във временното класиране. Като домакини представянето им е още по- впечатляващо. Те са спечелили последните срещу днешния си съперник пред собствена публика. Сеул са далеч от нивото на Поханг и това си личи от мястото им в класирането - гостите са с едва 13 точки от 13 мача и делят предпоследното място. Поханг имат 6 победи от 7 мача като домакини през тази кампания и очакваме да подобрят още повече статистиката си. Прогноза 1.

Санджу Сангму - Пусан АйПарк
Южна Корея
Час - 13:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
Двата отбора са много близко в класирането, разделяни в момента от само една точка. Но домакините определено са отбора в по- добро състояние. Те спечелиха в последния кръг едно нелеко гостуване, докато гостите имат само една точка в последните си четири мача. Подкрепата на публиката и лошата форма на гостите ни кара да наклоним везните в полза на Санджу Сангму. Прогноза 1.

Чонбук Хюндай Моторс - Чеджу Юнайтед
Южна Корея
Час - 13:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Един много интересен двубой между отборите, заемащи второто и третото място във временното класиране. Домакините са отбора, който се представя далеч по- добре в директните двубои. В последните девет мача между двата тима Чонбук имат 5 победи, докато Чеджу само 1. Като добавим и факта, че гостите не успяха да спечелят нито един от последните си три мача, можем спокойно да заложим за домакинския отбор и в тази среща. Прогноза 1.

Инчъх Юнайтед - Съннам
Южна Корея
Час - 12:30
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Рядко се виждат по- добри статистически данни за залог под 2.5 гола. Половината от мачовете на двата отбора през последните две години са завършили 0:0. За всичките си мачове през този сезон гостите имат само един мач, в който са се вкарали повече от две попадения. Почти всички мачове и на домакините са с най- много два гола. Напълно нормално е да очакваме и сега да не видим голова фиеста. Прогноза Под 2.5 гола.

ТВ Програма
17:30 Лудогорец - АЕЛ Лимасол ---> Diema
18:30 Левски - Марек ---> Канал 3
23:00 Холандия - Аржентина ---> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_9.html

Comments Off on К-Лига Класик Южна Корея

Comments are closed.