Лече срещу Специя: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Серия А - Италия
13:30/21 май
Лече - Специя
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Лече ще бъде домакин на Специя на Stadio Via del Mare в неделя в сблъсък от Серия А. Серията на Лече без победа в лигата се увеличи до три мача след равенството 2:2 в Лацио, докато Специя прекъсна серията си от осем мача без победа с домакинска победа над Милан с 2:0.

Анализ на мача

Формата на Лече напоследък е трудна, като те загубиха 5 от последните си 8 мача в Серия А. Средната им стойност на точките на мач през този сезон е 0,91, но в последните им 8 мача в лигата тя падна до 0,63. Лече са допуснали поне един гол в 16 от 17-те си домакински мача и заемат 16-о място в таблицата на Серия А с 32 точки.

Възползвай се от всички Betano Бонуси!

Специя, от друга страна, също изпитва затруднения, като загуби 4 от последните си 8 мача в Серия А. Те имат средно по 0,86 точки на мач в лигата този сезон, които са намалели до 0,75 в последните им 8 мача в лигата. Специя не успяха да спечелят последните си 8 гостувания и допуснаха поне един гол в 16 от 17-те си гостувания. В момента те заемат 18-о място в таблицата на Серия А с 30 точки.

Като се има предвид скорошната форма на двата отбора и тяхната позиция в лигата, може да се очаква близка среща. Вероятно е да се стигне до нискорезултатно равенство, например 1:1. Залагащите може да искат да обмислят опции като под 2,5 гола и двата отбора да отбележат.

Един срещу друг

8 януари 23: Специя 0 – 0 Лече

В неотдавнашния си мач с голова разлика отборите изиграха безголово равенство. Очаква се предстоящият мач да бъде напрегнат, а миналите резултати може да не са надежден показател за прогнозиране поради настоящата форма на двата отбора.

Публикация Лече срещу Специя: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/lecce-spezia-martin-georgiev-21-05-2023/

Comments Off on Лече срещу Специя: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Comments are closed.