Лига Европа – Квалификации

Ботев Пловдив - Либертас
Квалификации за Лига Европа
Час - 19:45
Прогноза - 1 (-3 ХК)
Коефициент - 2.65
Сигурност - 5/10
Хендикапът от -3 гола може да ви изглежда внушителен, но е абсолютно реално пловдивчани да успеят да го покрият. Отборът от Сан Марино е запълнен изцяло от аматьори, които нямат нищо общо със скъпоплатените звезди в тима на Канарчетата. Пловдивчани ще бъдат подкрепяни от многобройните и екзалтирани бултраси, а футболната атмосфера на стадиона ще бъде гарант за това Ботев да се опитат да вкарат колкото се може повече попадения. Прогноза 1 с хендикап -3 гола.

Банга Гарджай - Слиго Роувърс
Квалификации за Лига Европа
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Ирландският състав има много по- добри футболисти, а и се намира в по- добра форма. Домакините изпаднаха в криза в последно време, като имат само една спечелена точка в последните си пет мача. В същото време гостите спечелиха последния си мач, а преди това направиха равен на един от най- силните местни тимове. Прогноза 2.

Гьотеборг - Фола
Квалификации за Лига Европа
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.95
Сигурност - 6/10
И тук трудно можем да се усъмним в победата на шведския отбор. Гостите идват от първенството на Люксембург, където завършиха на втора позиция в крайното класиране. И в този отбор професионалисти просто няма. Домакините се класираха за квалификациите на турнира от първенството на Швеция, където през започналия вече нов сезон нямат загуба вече 10 мача. И тъй като първенството е в разгара си, Гьотеборг няма в никакъв случай да подценят срещата и ще се опитат да направят реванша протоколен. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Санта Колома - Металург Скопие
Квалификации за Лига Европа
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Македонците гостуват в Андора в първия кръг от квалификациите за Лига Европа и смятаме, че няма да имат проблеми със спечелването на победата. Металург Скопие е един добър отбор, който е няколко класи над всеки един андорски отбор. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_3.html

Comments Off on Лига Европа – Квалификации

Comments are closed.