Лилестрьом – Бран, прогноза (21/05/2018)

В един от най-интересните мачове от програмата на 11-ия кръг на норвежката Елитсериен съперници са тимовете на Лилестрьом и Бран. Два от традиционните отбори в тази скандинавска страна, дългогодишни участници в елитната дивизия.

Лилестрьом

Домакините от Лилестрьом записаха 4 успеха в последните си 5 срещи. Но две от тези победи бяха над ниско разредни тимове в мачове за Купата на Норвегия. А другите две бяха в шампионатни двубои срещу тимове от долната половина на класирането.

Тази серия от 4 поредни успешни мача беше прекратена с класическа загуба с 0-3 срещу Розенборг миналия кръг. Очаквам да загубят и в днешната среща. Защото се изправят срещу лидера в класирането – Бран.

Efbet ревю – топ ставки за топ двубои!

Бран

Гостите са във феноменална форма – 8-1-0 в предишните им 9 мача за първенство. Като междувременно беше отстранен и тимът на Фюлингсдален в двубой за Купата.

Прогноза

В миналогодишната кампания Бран взеха две чисти победи срещу Лилестрьом с по 2-0. Най-вероятно и сега ще видим нещо подобно. В търсене на по-високия коефициент се насочвам към победа на ПП/КИ. Успех!

Ригас – Рига, прогноза (21/05/2018)

Материалът Лилестрьом – Бран, прогноза (21/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/лилестрьом-бран-прогноза/

Comments Off on Лилестрьом – Бран, прогноза (21/05/2018)

Comments are closed.