Линкълн Сити – Ексетър, прогноза (30/03/2018)

Поради Католическият Великден, който се пада тази неделя, повечето от двубоите от долните дивизии в Англия ще се изиграят в петъчният следобед от 17:00 часа. В среща от 2-ра лига (4 ниво) от 39-ият кръг на над 10 000 стадион „Синсил Банк“ съперници са отборите на Линкълн и Екзитър.

Линкълн Сити има високи цели!

„Дяволчетата“ влязоха през този сезон тук, след като спечелиха с лекота Национал дивизията и се класираха директно. Сега са точно под зоната на плейофите с 61 точки и ще се борят до последно минимум за плейофите. При победа днес ще се доближат на 2 точки от 4-ото място и на 6 от топ 3, които места дават право на директно участие в Лига 1.

До момента „Червените“ имат едва 9 загуби от 38 двубоя. А пред своите фенове са допуснали 3 такива. През месец март пък все още нямат загуба от 4 двубоя – 2 победи и 2 равенства.

Ранно изплащане, ако твоя отбор поведе с 2 гола!

Ексетър Сити също е в добра позиция!

„Гърците“ са пред своя опонент в класирането на 5-ото място с 66 точки. Тимът обаче има по-лоша голова разлика от съперника си и е допуснал цели 12 загуби. А далеч от дома си са допуснали 8 загуби.

Гостите спечелиха последните си два двубоя. Но преди това бяха в серия от 3 двубоя без победа и то срещу тимове извън топ 10.

Топ футболни залози днес!

Прогноза за Линкълн Сити – Ексетър!

В подобен двубой между равностойни съперници фактора домакинство е от особено значение и смятам, че борбата за топ 7 ще се „завърже“ още повече. Прогноза – 1.

Материалът Линкълн Сити – Ексетър, прогноза (30/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/линкълн-сити-ексетър-прогноза/

Comments Off on Линкълн Сити – Ексетър, прогноза (30/03/2018)

Comments are closed.