Лориен срещу Ланс: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига 1 - Франция
18:05/21 май
Лориен - Ланс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Тази неделя, 21 май, Лига 1 ще стане свидетел на завладяващ мач, в който Лориен приема Ланс на „Стад дю Мустоар“. След равенството 1:1 срещу Монпелие, Лориен е в серия от 3 мача без поражение в лигата. Ланс, от друга страна, е изключителен, като е в серия от 4 мача без победа, а последната им победа е с 2:1 над Реймс.

Анализ на мача

Лориен, който в момента е на 9-о място в лигата, се бори за постоянство, което се изразява в средно 1,49 точки на мач. Скорошната форма на отбора е причина за безпокойство, като стойността на точките на мач е средно 1,13 за последните 8 мача в лигата, което е спад от 24,2% в сравнение със средната стойност за сезона. В защитен план те са подозрителни у дома, като са допуснали поне един гол в 12 от 17-те си домакински мача. Въпреки това повечето от победите им са били много оспорвани и с разлика от един гол.

Грабни един betano бонус код!

Ланс са във впечатляваща форма, като спечелиха 7 от последните си 8 мача и в момента заемат 2-ро място в класирането на Лига 1. Формата им напоследък дори надхвърли вече впечатляващата средна стойност от 2,14 точки на мач през сезона, като в последните 8 мача те имат средно по 2,63 точки на мач. Освен това те са плодотворни пред гола, отбелязвайки във всеки от последните си 14 мача, и особено смъртоносни при гостуванията, отбелязвайки във всеки от последните си 9 мача.

В статистиката на директните двубои мачовете са били резултатни, като и двата отбора са печелили и губили. Това прави срещата по-отворена и непредсказуема, което допринася за вълнението и несигурността на сблъсъка.

Като се има предвид скорошната форма на двете страни, се очаква изпълнена с екшън среща с голове и в двете врати. Ето защо съветът за залог за този мач е „И двата отбора да отбележат“ (BTTS). Тъй като Ланс са в страхотна форма, прогнозата за резултата в редовното време е победа на Ланс с 3:2.

Един срещу друг

31 Aug 22: Ланс 5 – 2 Лориен

6 Feb 22: Лориен 2 – 0 Ланс

29 август 21: Ланс 2 – 2 Лориен

11 Apr 21: Ланс 4 – 1 Лориен

13 септември 20 г: Лориен 2 – 3 Ланс

Скорошна форма

  • Лориен: Непобедени в последните си 3 мача в лигата
  • Ланс: Спечелили 7 от последните си 8 мача в лигата

Тенденции

  • Лориен: Непобедени в последните си 3 мача от лигата
  • Ланс: В серия от 4 мача без загуба в лигата
  • Ланс: Вкараха гол във всеки от последните си 14 мача
  • Ланс: Вкара във всеки от последните си 9 мача като гост

Публикация Лориен срещу Ланс: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/lorient-lens-martin-georgiev-21-05-2023/

Comments Off on Лориен срещу Ланс: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

Comments are closed.