Люксембург срещу Исландия: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/8 сеп.
Люксембург – Исландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 8 септември 2023 г. стадионът „Стад дьо Люксембург“ в Люксембург ще бъде огласен от възгласите на футболните фенове, когато Люксембург ще се изправи срещу Исландия за вълнуваща среща в квалификациите за Евроволей. Това обещава да бъде вълнуваща среща, тъй като и двата отбора очакват с нетърпение да определят резултата в този квалификационен мач.

Анализ на мача

В този мач Люксембург, който в момента заема 3-то място в класирането за Еврошампионата – Квалификации, се радва на прилична форма, като в последните си мачове записа две победи, загуба и равенство. Заслужава да се отбележат последните им триумфи над Босна и Херцеговина и Лихтенщайн, където успяха да запазят чиста мрежа. Загубата на Люксембург с 6:0 от Португалия у дома обаче бие тревога и разкрива уязвимостта им срещу най-добрите отбори.

Играй повече с всички бонуси на Бетано!

Исландия, която се намира на 5-та позиция, има доста неравностойно представяне напоследък, като претърпя две загуби срещу Португалия и Словакия, записа минимална победа над Лихтенщайн и едно равенство в актива си. Изглежда, че отборът се бори да поддържа постоянство. От друга страна, светлата страна е, че разгромът им със 7:0 над Лихтенщайн показва, че те имат потенциал да се оттеглят агресивно.

Като се има предвид домакинското предимство и скорошната форма, Люксембург изглежда има предимство. Въпреки това, тъй като футболът е непредсказуема игра, не може да се пренебрегне доказаната способност на Исландия да създава експлозивни изпълнения. И двата отбора ще бъдат подложени на натиск да се представят, което прави мача балансиран.

Един срещу друг

Като се имат предвид данните, с които разполагаме, няма скорошно сравнение на головете, което да покаже ясна тенденция.

Скорошна форма

Люксембург: WWLD (ранг: 3)

Исландия: LLWL (ранг: 5)

Люксембург показва прилична форма в последните си мачове с повече победи. Следователно те могат да имат леко предимство пред Исландия, която напоследък е малко непостоянна, но понякога показва потенциал да поднася изненади.

Публикация Люксембург срещу Исландия: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/luxembourg-iceland-martin-georgiev-08-09-2023/

Comments Off on Люксембург срещу Исландия: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Comments are closed.