Мавриций – Малави, прогноза (28/05/2018)

Вчера в ЮАР стартира 18-то издание на турнира за купата на КОСАФА – футболната федерация на страните от южната част на Африка.

Мавриций срещу Малави на КОСАФА Къп!

По традиция големите сили тук ЮАР, Замбия и Ангола не вземат много на сериозно турнира. Това дава възможност за изява на някои по-малки страни от региона да стигнат до финал или до мачовете за третото място.

Малави два пъти са втори през 2002 и 2003 година. Това изглежда са двете най-големи постижения на националният им отбор, който може да се похвали и с две участия във финалните турнири на шампионата на Африка.

Мавриций има един от най-слабите национални отбори в света, в момента заемащ 185-о място в ранг листата на ФИФА. Дори в тоя незначителен турнир не може да излезе от груповата фаза, независимо че в състава има двама футболисти играещи във Франция и по един в германския Любек и белгийския Вестерло.

Без съмнение звездата на тима е роденият в Париж Кевин Бру, който защитава цветовете на Ипсуич Таун. А преди това прекара един сезон и в Левски София.

Футболна статистика за мачове!

Прогноза за Мавриций – Малави

Мачовете на Мавриций обикновено завършват с тежки загуби. И затова предпочитат да играят предимно с други слабаци от региона.

Двата отбора за трета поредна година са в една група за купата на КОСАФА. Миналата мачът между тях завършва без голове – 0:0, а през 2016  – победа за Малави с 1:0.

Малави е в серия от 10 поредни мача под 2.5 гола. 7 от последните 8 на Мавриций също са с под 3 гола.

При подобна статистика е нормално да се очаква мач с максимум 1-2 гола в него и евентуална победа на Малави с 1:0 или 2:0.

Неман Гродно – Торпедо Жодино, прогноза (28/05/2018)

Материалът Мавриций – Малави, прогноза (28/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/мавриций-малави-прогноза/

Comments Off on Мавриций – Малави, прогноза (28/05/2018)

Comments are closed.