Малта срещу Македония: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/12 сеп.
Малта - Северна Македония
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Квалификациите за еврошампионата на 12 септември 2023 г. ни очакват интересен мач между Малта и Македония на националния стадион „Та’Кали“ в Та’Кали, Малта. Този мач е от особен интерес, тъй като и двата отбора ще се стремят да подобрят класирането си в европейските квалификации.

Анализ на мача

Поглеждайки към статистиката от последните години, Малта имаше труден път в последните десет мача, регистрирайки множество загуби. Изключение прави неотдавнашното им представяне срещу Гибралтар, където постигнаха победа. Забележително е, че им е трудно да вкарват голове, като в последните мачове имат средно малко под 0,5 гола на мач.

Направи си Betano регистрация нова сметка бързо и лесно!

От друга страна, Македония не е засегната от домакинското предимство на противниците си. Наскоро те направиха равенство с Италия и въпреки че претърпяха тежко поражение срещу Англия, способността им да вкарват голове изглежда много по-добра от тази на Малта. Те успяват да вкарат средно по над 1 гол на мач.

Последната среща между Малта и Македония е наблюдавана през март 2023 г. в квалификациите за еврошампионата. Македония постигна минимална победа с 2:1, което показва, че на хоризонта се задава още една трудна среща.

Един срещу друг

– Единствената много скорошна среща с глава се състоя на 23 март 2023 г. в квалификационния кръг за Еврошампионата, когато Македония успя да спечели над Малта с 2:1.

Скорошна форма

– Според статистиката формата на Малта в последно време не изглежда обещаваща – в последните си мачове те имат четири загуби, което ги оставя на 5-та позиция в лигата.

– Напротив, Македония поддържа доста балансирана форма с една победа, две равенства и една загуба, което ги изтласква на 4-та позиция.

Тенденции

– Малта е в неблагоприятна серия с последните си загуби, като зрителите се надяват на обрат в късмета им в предстоящите мачове.

– Македония е в резултатна серия с победа и равенство, което показва подобряващата им се форма в последните мачове.

Публикация Малта срещу Македония: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/malta-north-macedonia-martin-georgiev-12-09-2023/

Comments Off on Малта срещу Македония: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Comments are closed.