Мачове днес

Дегерфорс - Сирианска
Швеция
Час - 20:20
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Във формата, която показва отборът на гостите, ни се струва доста малко вероятно да загубят в днешния си двубой срещу тима на Дегерфорс, който показва далеч по-колебливи резултати. Но Сирианска нямат загубя вече 7 поредни мача, като в тях имат цели 5 победи. Сирианска имат и 2 победи в последните 3 официални мача срещу днешния си противник. Като добавим и че Сирианска имат втората най-силна защита в първенството, шансовете им да не загубят днес стават много големи. Прогноза 2.

БАТЕ Борисов - ФК Витебск
Беларус
Час - 14:00
Прогноза - 1 ПП
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Вездесъщия в първенството на Беларус отбор на БАТЕ Борисов приема един от аутсайдерите в лигата - новака Витебск. Гостите не започнаха по най-добрия начин участието си при най-добрите - записаха само една победа в първите 9 кръга. Домакините пък мачкат всичко наред. Нещо, с което вече всички са свикнали. Очакваме големият фаворит БАТЕ да си осигури победата още през първото полувреме. Прогноза 1 ПП.

Шахтьор Солигорск - Гранит Микашевичи
Беларус
Час - 14:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Третия в класирането от миналия сезон и втори във временното класиране на този приема още един от новаците в елита. Гранит показаха по-добър старта на кампанията от Витебск, но все пак в последния месец формата им спадна драстично, записвайки 3 загуби в последните 4 мача. Шахтьор пък имат намерение и през този сезон да се класират за Лига Европа и противници като този не би трябвало да са голяма хапка за тяхната уста. Прогноза 1.

Динамо Минск - ФК Слутск
Беларус
Час - 14:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10

Динамо е отборът, който завърши на второ място през миналия сезон. Сега са на само една точка от второто място. Срещу тях се изправя отборът на последно място във временното класиране със само 5 спечелени точки за 9 мача. Логиката ни сочи, че домакините ще спечелят и то ще спечелят с аванс. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_18.html

Comments Off on Мачове днес

Comments are closed.