Мачове за днес от Швеция

Гьотеборг - Юргарден
Швеция
Час - 20:05
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Два отбора от Топ 3 във временното класиране на Швеция се изправят един срещу друг в 11-ия кръг от първенството на Швеция. Юргарден са убедителни лидери във временното класиране след 8 победи в първите 10 кръга. Отборът е в серия от 5 поредни победи. Отборът на гостите също е много сериозен и се намира в добра форма, но все пак допусна загуба на точки в последния кръг у дома от по-слаб съперник. Гьотеборг победиха в последното си домакинство срещу Юргарден. Очакванията ни са да го направят и днес. Прогноза 1.

Ландскрона - Трелеборгс
Швеция 2
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10

Ландскрона, които не започнаха никак добре сезона и в момента се намират в зоната на изпадащите, се изправят срещу изглеждащия към момента най-силния отбор в тази лига, заемащ първото място в класирането и имащ 6 победи в първите 7 кръга. По този начин са убедителен лидер с преднина на върха. Намират се в серия от 4 поредни победи. Ако продължат както са тръгнали, Ландскрона трудно ще могат да направят нещо, за да им вземат точки тази вечер. Прогноза 2.

Кристианстадс - Холвикен
Швеция 2
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.80
Сигурност - 5/10

Ще потърсим по-високия коефициент в този според нас много равностоен мач. Ако има отбор с по-големи шансове за победата в този мач, то това е отборът на гостите. Те се качиха от долната дивизия и започнаха ударно кампанията си в 1 Дивизия. Те имат 3 победи и 2 равенства в последните си 5 мача. Началото на домакините пък е далеч от добро. Те имат само 1 победа в последните си 6 двубоя. Вярно е, че те имат домакинското предимство, но пък гостите играят по-добре от началото на сезона. Прогноза 2.

Карлсруе - Хамбургер
Плейоф за Бундеслигата
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10

Хамбургер е единствения отбор, който никога в историята не е изпадал от немската Бундеслига. Сега обаче това е на път да се случи. Карлсруе е много добър отбор и успяха да извоюват много ценно равенство в гостуването си в първия плейоф, който завърши 1:1. Това отворя вратите на домакините да атакуват елита. Карлсруе към този момент изглеждат като по-добрия отбор и отборът, който заслужава повече да е в елита другия сезон. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post.html

Comments Off on Мачове за днес от Швеция

Comments are closed.