Мейстрилига Естония

Флора Талин - Номе Калю
Естония
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 6/10
Дербито на 15-ия кръг в естонското първенство, в което се изправят отборите на първо и второ място във временното класиране. Представянето на домакините е впечатляващо, но това на гостите е направо убийствено. Само в последния кръг малко се поизложиха и загубиха с 1:0 дербито с Левадия Талин, но преди това бяха в серия от 8 поредни победи. И в директните двубои през последните години гостите имат предимство, така че залогът за тях е обещаващ. Прогноза 2.

Пайде Линнамеесконд - Инфонет
Естония
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.60
Сигурност - 4/10
Два равностойни отбора с много добър коефициент за равенство. Такова се случи в последния мач помежду им. Сега представянето на двата отбора е много сходно и може да се каже, че са на едно близко ниво, а в такива мачове равенствата винаги са един много вероятен изход. Прогноза Х.

Тамека Тарту - Левадия Талин
Естония
Час - 19:00
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
Нормално е да очакваме лесна победа за гостите в този мач, но не виждаме защо букмейкърите очакват резултатен мач. Левадия спечелиха последните 3 мача срещу Темека, но нито веднъж в мача нямаше три или повече гола. В последните си два мача двата отбора също направиха ъндъри. Прогноза Под 2.5 гола.

Хьод - Кристиансунд
Норвегия 2-ра дивизия
Час - 20:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10
И тук логиката ни е същата като във втория естонски мач и отново букмейкърите са ни зарадвали с много приличен коефициент за реми. Разликата между двата тима е 4 точки в полза на гостите и формата им е идея по- добра, но в същото време домакините ще са радват на подкрепата на феновете и домашния терен. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_10.html

Comments Off on Мейстрилига Естония

Comments are closed.