Мейстрилига Естония

ФК Инфонет - Номе Калю
Естония
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Номе Калю е отборът с по- висока класа и амбиции и смятаме, че няма да имат сериозни проблеми в спечелването на трите точки и доближаването до първото място. Гостите са допуснали само шест гола в 17-те си мача досега, което трябва да ви говори достатъчно за класата им. В момента те са на само три точки и мач по- малко от първото място. Те имат 11 победи в последните си 13 срещи. Домакините са един отбор на средно ниво, който има по две победи, равенства и загуби в последните си шест мача. Прогноза 2.

Силамае Калев - Талина Калев
Естония
Час - 19:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 5.00
Сигурност - 3/10
Ще потърсим нещото, което изглежда немислимо според букмейкърите. Но има причини да очакваме домакините да не спечелят мача. Те не успяха да победят в нито един от последните си два мача, докато Талина Калев имат две победи в последните си три мача. Ясно е, че домакините са по- добрият отбор, но при този коефициент си заслужава да се пробва двоен шанс за гостите с малък залог. Прогноза Х2.

Транс Нарва - Тамека
Естония
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10
Два отбора от дъното на естонското първенство, които ни изглеждат твърде равностойни. Двата тима се срещнаха само преди малко повече от месец и тогава не успяха да се победят. Интересен факт е, че почти всички от точките на Тамека са спечелени в срещите им като гост, така че едва ли и домакинското предимство на Транс Нарва ще окаже сериозно влияние. Прогноза Х.

Од БК - Волеренга
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Домакините са спечелили последните три директни срещи срещу Волеренга, а и се намират в страхотна форма, така че можем спокойно да предположим, че ще вземат и този път трите точки. Домакините имат шест победи и едно равенство в последните си седем мача. В същото време играта на гостите спадна доста в последно време, тъй като записаха загуби в последните си две срещи. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_7.html

Comments Off on Мейстрилига Естония

Comments are closed.