Мейстрилига Естония

Флора Талин - Силамае Калев
Естония
Час - 20:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Не вярваме Флора Талин в тази си форма и пред собствена публика да пропуснат да прибавят три точки в актива си. Домакините са в серия от пет поредни победи, като през сезона са записали само една загуба от 18 мача. Флора Талин в момента са на второ място на точка от лидерската позиция, но и с мач по- малко. Гостите правят добър сезон, но в последните кръгове не се представят толкова добре. Те ще бъдат и доста уморени, защото играха мач от Лига Европа в четвъртък. Прогноза 1.

Номе Калю - Тамека
Естония
Час - 18:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Разликата в класите между двата отбора е прекалено голяма, за да очакваме гостите да направят нещо. Номе Калю са в серия от убийствените 16 поредни победи над Тамека. Две от тях са през този сезон, завършили при резултати 2:0 и 6:0. Всъщност само 2 от тези 16 победи са станали със само един гол разлика, като и двата мача са от самото начало на серията, а и в двата домакини са били Тамека. В момента домакините са в серия от 10 победи с хендикап над Тамека и смятаме, че няма причина и сега да не победят с поне два гола разлика. Прогноза 1 с ХК -1.

Интер Турку - Лахти
Финландия
Час - 19:30
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10
Двата отбора ще направят един много здрав и завързан двубой, в който едва ли ще станем свидетели на много попадения. В мачовете на Лахти са се отбелязали най- малко голове в цялата лига - само 28 в 18 мача, а и Интер Турку не са от най- резултатните отбори. Последната среща между двата отбора от началото на май т.г. завърши с нулево равенство. В последните 6 двубоя между Интер и Лахти само два пъти е имало над 2.5 гола. Прогноза Под 2.5 гола.

Викингур Рейкявик - Кефлавик
Исландия
Час - 22:15
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Двата отбора правят доста резултатни срещи помежду си, а и през сезона в мачовете на двата отбора са се вкарали средно над 2.5 гола, така че при този хубав коефициент е добра идея да заложим за оувър. Последните 5 мача на гостите са оувъри, каквито са и 4 от последните 6 мача на домакините. Прогноза Над 2.5 гола.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_14.html

Comments Off on Мейстрилига Естония

Comments are closed.