Милан – Наполи: Прогноза [ВИДЕО] от Серия А на Борис Касабов

Единичен: Текущ
Серия А
21:45/19 дек.
Милан - Наполи
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В навечерието на коледните празници предстои да наблюдаваме изключително интересен кръг в Серия А, като без никакво съмнение мачът на седмицата е Милан срещу Наполи.

Нещо се случи и в двата отбора, особено с неаполитанците. В последните си 3 мача Наполи регистрира 2 загуби и 1 равенство, като особено последната загуба у дома от Емполи предизвика много сериозни въпросителни около бъдещето на отбора. Тимът се свлече до 4-тото място в класирането.

Проблемите в състава на Наполи са огромни, тъй като най-важните футболисти в атака, а и като цяло са с контузии – Осимен, Инсинье, Марио Руи, Кулибали и други.

Виж повече В статията за регистрация в Bwin

В Милан също страдат от отсъствие на важни футболисти. Росонери може да се каже, че изжиява своя катаклизъм преди 3 кръга, като направи 2 поредни загуби, но сега лека-полека стабилизираха нещата. Тимът е на втора позиция след Интер, но определено може да се каже, че повечето позитиви ще е за домакините в мача срещу Наполи.

Трудно е да се правят категорични прогнози, но си мисля, че с оглед състоянието на двата отбора, то Милан ще победи – 1-ца на 2.25 в bwin.

Публикация Милан – Наполи: Прогноза [ВИДЕО] от Серия А на Борис Касабов публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/milan-napoli-boris-kasabov-19-12-2021/

Comments Off on Милан – Наполи: Прогноза [ВИДЕО] от Серия А на Борис Касабов

Comments are closed.