Монако срещу Ланс: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига 1 - Франция
22:00/2 сеп.
Монако - Ланс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В предстоящия мач от Лига 1 Монако ще пресече пътя си с Ланс във вълнуващ сблъсък на емблематичния стадион „Луи II“ в Монако. Двубоят е насрочен за 2 септември 2023 г. и феновете на футбола по света го очакват с нетърпение.

Анализ на мача

Монако, настоящият отбор номер едно в Лига 1, показва впечатляваща форма в последните мачове. Те се отправят към тази среща на голяма скорост с форма „DWW“. Те разполагат със силно нападение, отбелязвайки 10 гола в последните си три мача в Лига 1, и със силно представяне у дома, където победиха Страсбург с 3:0.

Взе ли всички Betano Бонуси?

От друга страна, Ланс, стоящ много по-ниско на 16-о място, показва колеблива форма със статут „LDL“ в последните си три мача. Атаката им обаче не бива да бъде подценявана, тъй като вкараха гол във всичките си последни мачове с изключение на един. Въпреки че защитата им изглежда уязвима, като отборът е допуснал повече от един гол в няколко мача.

Сравнявайки предишните представяния на двата отбора, Монако, с мощната си форма и силна атака, има значително предимство. Въпреки това Ланс доказа потенциала си да изненадва с атакуващия си капацитет по време на последните им мачове – нещо, от което Монако трябва да се пази.

Един срещу друг

– Ланс беше безпогрешен в последната им среща на 22 април 2023 г., когато постигна комфортна победа с 3:0 у дома.

– Ланс отбеляза 4 гола срещу 1 на Монако в мача им на 20 август 2022 г.

– Монако обаче показа по-силно представяне на 30 януари 2022 г. в мача за Купата на Франция, където победи Ланс с 4:2.

– През тези мачове тенденцията за отбелязване на голове изглежда висока, в полза на Над 2,5 гола.

Скорошна форма

Скорошната форма на Монако е силна, като в лигата на Лига 1 има ДУВ. Те показват висока резултатност с поне 3 или повече гола в повечето от последните си мачове.

Ланс обаче е в колеблива форма с ПДЛ в последните си три мача в лигата. Те са имали смесени резултати, като са имали както високо, така и ниско резултатни мачове.

Тенденции

Монако няма загубен домакински мач в Лига 1 този сезон, което показва силното им домакинско предимство. Горещата им серия при отбелязването на голове също ги прави заплаха за разколебания отбор на Ланс.

Ланс имаше тежка серия напоследък, като нямаше ясни последователни победи в мачовете си в лигата. Представянето им в гостуванията се нуждае от значително подобрение, за да предизвикат най-добрия отбор в лигата – Монако, в предстоящата среща.

Публикация Монако срещу Ланс: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/monaco-lens-martin-georgiev-02-09-2023/

Comments Off on Монако срещу Ланс: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

Comments are closed.