Мондиал 2018 залози: Колумбия – Япония (19/06/2018)

В мач от група H на Мондиал 2018 един срещу друг се изправят отборите на Колумбия и Япония.

Колумбия натрупа опит и има високи цели!

Колумбия се наложи като един от най-силните отбори и в Южна Америка. Вярно, колумбийците заеха четвъртото място в квалификациите в тяхната зона. Но доста преди края бяха натрупали достатъчно точки, за да се класират.

Загубиха много точки от мачовете с фаворитите Бразилия и Аржентина. Но срещу по-слаби противници взеха необходимото. Не бяха особено убедителни в последните два приятелски мача, които завършиха при нулеви равенства.

Супер промоции за Световното 2018 от Betfair – вижте ги!

Под ръководството но Хосе Пекерман отборът натрупа доста опит в последните 4 години. Очаквам най-малкото Колумбия да повтори представянето си от преди 4 години в Бразилия. Тогава победи убедително Япония с 4:1, макар и Самураите да имаха предимство във владеенето на топката и в ударите към вратата.

Япония направи треньорска рокада преди Световното!

Два месеца преди първенството Япония смени селекционера Вахид Халилходжич със Акира Нишино. Той е водил младежки формации на страната до 20 и 23 години, както и 3-4 клуба от Джей лигата.

За последно японците победиха убедително Парагвай с 4:2. Но парагвайците играха с подмладен отбор и без някои основни футболисти.

Група H: Полша, Колумбия, Сенегал, Япония – представяне на отборите

Залози за Колумбия – Япония

Шансовете на колумбийците изглеждат по-добри. Но японците вероятно ще окажат отново сериозна съпротива и няма да се дадат без борба.

Като изключим 2-3 мача, в останалите на това Световно първенство имаше по над 30 свободни удара. Не виждам защо и сега да няма поне 29.

Полша – Сенегал, прогноза (19/06/2018)

Материалът Мондиал 2018 залози: Колумбия – Япония (19/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/мондиал-2018-прогноза-колумбия-япония/

Comments Off on Мондиал 2018 залози: Колумбия – Япония (19/06/2018)

Comments are closed.