Най интересното от Европа

Карпи - Рома
Италия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Рома започнаха да играят доста по-добре след треньорската смяна и това доведе до серията им от три поредни победи, в която са в момента. Днешният противник не изглежда сериозно препятствие. Новакът Карпи е в зоната на изпадащите, а в гостуването си на Олимпико през есента отнесоха разгромна загуба с 5:1. Прогноза 2.

Майнц 05 - Шалке 04
Германия
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Много интересен и равностоен двубой от немската Бундеслига. Двата отбора са разделяни от само три точки в полза на Шалке, но домакинското предимство определено компенсира това. И двата тима се намират в добра форма, печелейки последните си два мача. И в преките двубои не се забелязва предимство за единия или другия отбор. Има голяма вероятност този сблъсък да завърши без победител. Прогноза Х.

Камбуур - Утрехт
Холандия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Камбуур започнаха годината с пет загуби от пет мача. Така те стигнаха до предпоследната 17-та позиция. Представянето на Утрехт е доста по-солидно. Тимът записа две победи през тази календарна година и са на 9-то място в таблицата. За разлика от предишните двубои между двата отбора, този път шансовете изглеждат на страната на гостите. Прогноза 2.

Сласк Вроцлав - Висла Краков
Полша
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Това е първи кръг от полското първенство за новата година. Гостите завършиха 2015 г. по ужасен начин с пет поредни загуби. Сласк Вроцлав пък я завършиха с две победи. Разбира се, доста време мина оттогава, но показаното в предните мачове и домакинското предимство ни насочват към мисълта, че Сласк са фаворит в този мач. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/02/blog-post_12.html

Comments Off on Най интересното от Европа

Comments are closed.