Нант срещу Марсия: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига 1 - Франция
22:00/1 сеп.
Нант - Марсия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В предстоящата среща, насрочена за 1 септември 2023 г., Нант ще бъде домакин на Марсилия на стадион Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau. С настъпването на четвъртата седмица от Лига 1 и Нант, и Марсилия ще се стремят да оформят сезона си според амбициите си. Сблъсъкът обещава да донесе вълнение, като се имат предвид контрастните форми на двата отбора в последно време, както и мястото на провеждане, което е забележителен спорен момент.

Анализ на мача

От поредицата от изяви напоследък защитата на Нант изглежда в криза. Те допуснаха поне 1 гол във всеки от последните си 4 мача в Лига 1. Освен това канарчетата се борят с формата си, като успяха да спечелят само една точка от последните три мача. Публиката на домакините ще очаква значителен обрат в този мач, особено след последното разочароващо равенство 3:3 срещу Монако и предшестващата го загуба с 2:0 срещу Лил.

Виж как се прави бързо и лесно betano регистрация!

От другата страна, Марсилия изглежда е в приповдигнато настроение. Последната им среща завърши с победа с 2:0 над Stade Brestois 29, продължавайки постоянството си след по-ранното равенство с Metz. Те се намират в значително по-силна позиция, като в момента заемат второто място в таблицата на лигата. Марсилия показа впечатляващо представяне и в двете полувремена, което се надява да продължи и в предстоящия мач срещу Нант.

И двата отбора демонстрират различни форми и подходи към играта. Нант ще се стремят да подсигурят отбранителната си линия и да попречат на Марсилия да отбележи гол, докато Марсилия ще се стреми да запази сегашната си динамика. Като се имат предвид последните резултати, Марсилия очаквано ще диктува темпото на играта, но магията на футбола често се крие в неговата непредсказуемост, което прави този мач интересен за гледане.

Един срещу друг

В предишните срещи:

– Марсилия спечели последните 5 от 6 срещи

– От последните пет разменени гостувания в 4 мача са паднали над 2,5 гола

– В директните мачове и двата отбора са намерили мрежата в три случая

Скорошна форма

– Nantes:  Равенство – загуба – загуба (15-о място в Лига 1)

– Марсилия: Победа-Разгром-Победа (2. в Лига 1)

Тенденцзи

– Нант е без победа в последните три мача.

– Марсилия е непобеден в последните три мача.

 

Публикация Нант срещу Марсия: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/nantes-marseille-martin-georgiev-01-09-2023/

Comments Off on Нант срещу Марсия: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

Comments are closed.