Национални отбори – Приятелски срещи

Дания - Швеция
Sweden
Приятелски мач
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
Двубой между два отбора, които няма да видим в Бразилия. И двата тима завършиха на вторите места в групите си, но не стигнаха до финалите. Домакините защото се оказаха отбора с най- малко точки от всичките завършили на второ място отбори, а гостите защото загубиха на баража от Португалия. Селекционерът на гостите се очаква да си прави доста експерименти със състава и затова смятаме, че коравите домакини ще спечелят двубоя. Прогноза 1.

Шотландия - Нигерия
Приятелски мач
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 7/10
Нигерийският състав е много силен и очакваме да надделее над шотландския. Все пак Нигерия ще можем да ги видим по терените на Бразилия, докато Шотландия бяха много далеч от тези чест. Европейците станаха едва четвърти в групата си със само 11 спечелени точки от 10 мача - крайно недостатъчно за каквито и да е надежди за бараж поне. Нигерия без особени проблеми си се класираха за Световното и като цяло са една класа над Шотландия. Прогноза 2.

Южна Корея - Тунис
Приятелски мач
Час - 14:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Тук победата на домакините ни изглежда без съмнение. Южна Корея са не една, а поне две класи над скромния тим на Тунис. Това е генерална репетиция за домакините преди започващото на 12 юни Световно първенство, така че ще се опитат да си вдигнат самочувствието с една хубава победа. Прогноза 1.

Хърватия (До 21) - Украйна (До 21)
Квалификация за ЕП
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Хърватите имат страхотно поколение, което мачка всичко по пътя си в тази 5-та група на квалификациите за младежкото Европейско първенство. В момента те са на първо място в групата си и една победа в този мач до голяма степен ще им осигури продължаването напред. Украинският отбор също не е лош, но те бяха победени пред собствена публика от Хърватия в края на миналата година, едва ли ще могат да им вземат нещо като гости. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_28.html

Comments Off on Национални отбори – Приятелски срещи

Comments are closed.