Национални отбори – Приятелски срещи

България - Беларус
Приятелска среща
Час - 17:45 - БНТ 1
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Българският национален тим излиза в сряда привечер в първа контролна среща след квалификациите за Световното и в първия си мач от подготовката за квалификациите за Европейското през 2016 г. Представянето на нашите лъвове в последните квалификации беше повече от добро, но малко късмет и може би опит не ни достигна, за да играем на баража. Въпреки това обаче мненията за отбора бяха изцяло позитивни. Сега наставникът Любо Пенев е дал почивка на някои от титулярите в квалификациите и ще даде шанс на нови момчета да се докажат. Очакваме новаците да дадат всичко от себе си, за да впечатлят с представянето си треньорския екип. Отборът на Беларус не е нищо особено и може да бъде победен без кой знае какви проблеми. Прогноза 1.

Англия - Дания
Приятелска среща
Час - 22:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
Отборът на Англия по принцип е цар в това да се проваля, особено когато става въпрос за контролни срещи. В последните си 5 приятелски мача Англия спечели само веднъж срещу отбора на Шотландия през август миналата година. След това изигра още две приятелски срещи, в които загуби от Чили и Германия. И двете загуби станаха пред собствена публика. Сега отново ще домакинстват на Дания, които играха в нашата група в квалификациите и също като нас не успяха да се класират въпреки че станаха втори, защото бяха отборът с най- малко точки сред класиралите се на второ място в групите. Сега обаче очакваме да поднесат изненадата и да не загубят в Англия. Прогноза двоен шанс Х2.

Украйна - САЩ
Приятелска среща
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
Украйна са може би една идея по- класния тим. Наистина украинците няма да играят на Световното в Бразилия, но въпреки това бяха много близо до това да направят подвиг и да отстранят Франция на баража. Сега с нови сили потеглят към квалификациите за Европейското и смятаме, че ще започнат подготовката си с победа над по- слабия тим на САЩ. Прогноза 1.

Македония - Латвия
Приятелска среща
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Македонците имат нелош отбор и се представят много прилично, особено в срещите си пред собствена публика. Това сами го разбрахме в контролата, която изиграхме срещу тях на тяхна земя миналата година, когато ни победиха с 2:0. А ние имаме много по- добър отбор от този на Латвия, така че очакваме западната ни съседка отново да победи. Прогноза 1.

ТВ футбол програма:
17:45 България - Беларус  БНТ 1
21:45 Германия - Чили  NOVA Sport
22:00 Англия - Дания  Diema

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/03/blog-post_5.html

Comments Off on Национални отбори – Приятелски срещи

Comments are closed.