НОРВЕГИЯ ВИСША ЛИГА

Молде - Волеренга
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 7.50
Сигурност - 3/10

Можете спокойно да пробвате залог за гостите с малък залог. Дори и домакините да имат някакво предимство, то не е толкова голямо, че Волеренга да получат такъв коефициент. Отборът на гостите се намира в много добра форма, като записа 4 победи в последните си 5 двубоя. Молде пък загубиха последния си двубой. Волеренга е пред Молде във временното класиране. Факт е голямото предимство на Молде в директните двубои, но може би е време за победа на Волеренга.  Прогноза 2.

Сандефьорд - Лилестрьом
Норвегия
Час - 16:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 7/10

Играещият повече от зле в последните два месеца отбора на Сандефьорд приема един отбор, който се намира в прекрасна форма и от който е в серия от 3 поредни загуби. Домакините са в серия от 9 поредни поражения. 4 от последните им 5 загуби са с доста сериозна разлика - три и повече гола. Лилестрьом имат три пъти повече спечелени точки от противника си и шансовете им да спечелят днес са огромни. Прогноза 2.

Сантош - Коринтианс
Бразилия
Час - 22:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

Два много равностойни отбора от бразилското първенство, което е твърде вероятно да завършат без победител, както са го правили в 6 от последните им 10 директни срещи. Домакините имат 3 равенства в последните си 4 двубоя. Като цяло те са в по-лоша форма, но ще имат подкрепата на феновете, така че везната може би ще се изравни. Прогноза Х.

Спорт - Вашко да Гама
Бразилия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Домакините са на трето място във временното класиране без нито едно поражение от началото на сезона, докато гостите са в серия от 4 поредни загуби и все още не са записали пълен успех от началото на кампанията. Вашко да Гама влезнаха в елита от долната дивизия и показват, че нямат готов отбор за игра срещу най-добрите. В мача им срещу третия във временното класиране и намиращ се в блестяща форма отбор на Спорт, няма място за много оптимизъм. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_20.html

Comments Off on НОРВЕГИЯ ВИСША ЛИГА

Comments are closed.