Норвегия – Панама, прогноза (06/06/2018)

В една от контролите, които ще се изиграят в сряда, съперници ще са тимовете на Норвегия и Панама.

Панама не е в добра форма преди Мондиала!

Съставът от Централна Америка успя да се класира за Мондиал 2018 и днешната среща е част от подготовката му. За съжаление на техните фенове, обаче, формата на отбора не вещае нищо добро.

В последните 6 изиграни мача (всичките приятелски) Панама взеха само 1 победа с минималното 1-0 над Тринидад и Тобаго. В останалите 5 двубоя бяха регистрирани 2 равенства и 3 загуби.

Големият проблем пред панамците е отбелязването на голове. Статистиката сочи, че те са вкарали едва 3 попадения в предишните си 6 мача.

При последното си европейско турне в края на март Панама допусна две поражение. Отново без да отбележи гол: 0-6 от Швейцария и 0-1 от Дания.

Панама в Група G на Мондиал 2018 – представяне

Норвегия е в серия от победи!

„Викингите“ ще пропуснат Световното първенство. Но това не им пречи да демонстрират добра форма напоследък.

Те спечелиха предходните си 3 двубоя. Включително и малко очакваната победа на финалиста на Мондиала – Исландия, и то като гост с 3-2.

Смятам, че исландците са далеч по-стойностен тим от този на Панама. И в тази връзка очаквам Норвегия да запише поредна победа. Като това ще се случи благодарение и на яловата атака на Панама.

Прогноза за Норвегия – Панама

Ако Норвегия успее да вкара гол преди почивката, съм убеден на 90% че тя ще бъде и краен победител в срещата. Прогноза: 1/1-Първо Полувреме/Краен Изход.

Тромсдален – Йерв, прогноза (06/06/2018)

Материалът Норвегия – Панама, прогноза (06/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/норвегия-панама-прогноза/

Comments Off on Норвегия – Панама, прогноза (06/06/2018)

Comments are closed.