Норич – Манчестър Сити: Прогноза и коефициенти от Висшата лига

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
19:30/14 сеп.
Норич - Манчестър Сити
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
19:30/14 сеп.
Норич - Манчестър Сити
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Избрах този двубой поради една-единствена причина – головете! Двата отбора практикуват офанзивен стил на игра, който води до множество попадения в срещите им. Предполагам, че такива ще има и в идния мач, и основно ще се дело на гостуващия състав.

Гледайте мачове на живо с екипа на Букмейкър Рейтинги

Разглеждайки тиражите на букмейкърските къщи установих, че оувърът е придружен от твърде нисък коефициент. Bet365, например, предлага 1,22 за припокриване на линията от 2,5 попадения. Това не изглежда толкова привлекателно, но пък може да се доверим на над 1,5 гола през първата част.

Струва ми се, че Ман Сити ще потърси ранен аванс, за да си подсигури едни по-спокойни оставащи минути. В сблъсъците на Норич срещу Ливърпул и Челси си пролича липсата на стабилност в началните минути, т.е. “канарчетата” трудно удържат масиран натиск от по-класни съперници. Разбира се, не изключвам вероятността Теему Пуки и компания също да намерят път към вратата на “гражданите”.

Стане ли дума за английски мач няма как да пропуснем ъгловите удари. Предлагам ви нещо високо оценено, но с ясен знак да се окаже успешно – над 2,5 корнера за домакина. Маркетът ще ни донесе ставка 1,90, ако се окаже печеливш. Ако Сити реализира рано-рано в двубоя, това ще принуди състезателите на Норич да тръгнат в атака и да търсят своите шансове чрез статични положения.

Публикация Норич – Манчестър Сити: Прогноза и коефициенти от Висшата лига публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/norwich-manchester-city-14-09-19/

Comments Off on Норич – Манчестър Сити: Прогноза и коефициенти от Висшата лига

Comments are closed.