Обосновани прогнози – Англия

Суонзи - Лестър
Англия
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 6/10

Логично е да очакваме победа за Лестър в този сблъсък. Те се представят по изумителен начин през този сезон и делят първото място с Манчестър Сити. Отборът има само една загуба в 14 кръга. Днес те излизат срещу отбора на Суонзи, който има само един успех в последните си 11 двубоя. Домакините направиха добър старт на сезона, но след това разочароваха. Днес шансовете им не са никак големи. Прогноза 2.

Стоук Сити - Манчестър Сити
Англия
Час - 14:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Сити е другият временен лидер в класирането. При тях обаче няма нищо изненадващо - тяхната доминация е следствие на доминацията им в последните няколко сезона. Стоук Сити са здрав отбор, но едва ли ще спрат Гражданите. Прогноза 2.

УБА - Тотнъм
Англия
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Тотнъм, освен с по-високата си класа, се отличават от днешния си съперник и по далеч по-добрата моментна форма. Тотнъм играят силен футбол в последно време. Топчиите имат 5 победи и 2 равни в последните си 7 мача. Те ще имат и самочувствието им от последното гостуване на УБА от началото на тази календарна година, когато разгромиха противника си с класическото 3:0. Прогноза 2.

Саутхямптън - Астън Вила
Англия
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Залогът ни е предимно срещу лошото състояние на отбора-гост. Астън Вила са се забили здраво на последното място в класирането с едва 5 точки от 14 мача. Те вече изостават значително от зоната на спасението. Отборът има само една спечелена точка в последните 10 кръга. Саутхямптън се представят много по-добре през този сезон и в момента са в горната половина на класирането. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_5.html

Comments Off on Обосновани прогнози – Англия

Comments are closed.